Hvor får du inspirasjon fra?

11.02.2011 18:42 i Inspirasjon 8 kommentarer

Nå trenger jeg virkelig tips til hvor man kan få inspirasjon fra.. Pleier å få min inspirasjon fra bøker, andre blogger, deviantart.com og weheartit. Men er det noen der ute som har andre inspirasjonskilder? Please tell me!

//weheartit.com

Hvor får du din inspirasjon?

8 kommentarer

fotoverdenen

For det meste Weheartit, filmer, ting jeg møter "på" når jeg er ute og opplever ting, musikk. Hjelper en del! (:

elsbildeogvideo

chee.blogg.no // lindasolhaug.blogg.no // sil98.blogg.no // kristineam.blogg.no

I have dreams

naturen, spesielt skogen, og jeg elsker vakre himmelfarger, her i England om kvelden er himmelen utrolig vakker, om den er litt trist og blek om dagen er den helt nydelig om kvelden :o)

Cecilie

Jeg får det ved å se på andres bilder, enten det er på blogger, deviantart, andre nettsteder og bøker. Et lite tips er å begynne å skrive ned og skissere opp ideer du får. Da har du kanskje noe på lager når du vanligvis er tom for inspirasjon.

Unni - photography

aner ikke selv.. andre fotoblogger bare :-p

Emmieverlasting

Hmm, det er litt opp og ned egentlig, men jeg finner en god del inspirasjon på blogger rundt om kring, men noen ganger er jeg helt tom og da må jeg bare ta en pause:o)

<3 S I D U R E L A

For den av bloggere, mote sider, weheartit og masse mer :-)

VampBea - Konkurranse med tema solnedgang

Jeg pleier ofte å få inspirasjon av naturen og dyrene mine :) Finner jo også inspirasjon av å se hva andre gjør, men når ikke det hjelper, så pleier en liten tur i naturen o.l å få fart på sakene :)

Gi meg en tilbakemelding


Jeg er en jente ved navn Nina Merethe Skaug, og jeg er 20 år. Nå går jeg mitt første år på Bilder Nordic School of Photography, og gleder meg til to lærerike år! På denne bloggen får du se en god blanding av mine to lidenskaper- nemlig fotografi og baking.

Søk

hits