Awfully long break, but now I'm back!

16.01.2013 22:09 i Fotografering 0 kommentarer

Hei dere!

Nå har jeg hatt en absolutt for lang bloggpause. Må innrømme at jeg hadde gitt opp drømmen min.. Jeg vet, å gi opp drømmen sin som 18 åring er bare teit, men jeg var på intervju om lærlingplass- og de knuste drømmen. Har ikke rørt kamera på mange måneder. Hadde derfor prøvd å finne et annet yrke, men utdanningsveilederen på skolen ville ikke la meg gi opp drømmen. Han prøvde å arrangere et møte med meg, han og den gamle fotolæreren min. Desverre hadde ikke fotolæreren min tid, men han snakket med veilederen og fikk han til å fortelle meg at han mente at jeg kom til å lykkes innen fotoverdenen. Det hjalp litt, men hadde fortsatt ikke lyst. Dermed bestemte jeg meg i dag for at jeg skulle sjekke om jeg fortsatt vil, og jeg fant ut at det vil jeg faktisk!

Håper at jeg ikke har mistet dere for godt, og at dere er interesserte i å følge med her fremover! Kan desverre ikke love at det blir masse blogging, men skal prøve å blogge minst en gang om dagen.Tilgir du meg? Likte du bildet?

Gi meg en tilbakemelding


Jeg er en jente ved navn Nina Merethe Skaug, og jeg er 20 år. Nå går jeg mitt første år på Bilder Nordic School of Photography, og gleder meg til to lærerike år! På denne bloggen får du se en god blanding av mine to lidenskaper- nemlig fotografi og baking.

Søk

hits