Mitt kamerautstyr

18.09.2014 16:00 i Kamerautstyr 2 kommentarer

Mitt Canon 70D- elsker dette kameraet! Jeg kjøpte det i mars 2014, og er utrolig fornøyd med dette. Det kan virkelig anbefales! 

 

Sigma 105mm objektiv. Dette er mitt nyeste objektiv, som også er det objektivet jeg er aller mest fornøyd med av de jeg har. Jeg har i flere år drømt om dette, og det står til forventningene! Virkelig å anbefale!

 

Canon 50mm objektiv- det er min andre favoritt! Perfekt til portretter og grei til macrobilder. Det er det objektivet jeg egentlig bruker aller mest, og det sitter oftest på kameraet mitt. Anbefales absolutt!

 

Dette er objektivet som fulgte med kameraet mitt når jeg kjøpte det, det er et Canon 18-55mm objektiv. Det er veldig sjelden i bruk fra min side, men det er greit å ha det, hvis det plutselig skulle trenges.

 

Dette er mitt Tamron 70-300mm objektiv. Jeg bruker sjelden dette, fordi jeg ikke er spesielt fornøyd med det. Det eneste jeg faktisk bruker det til, er hvis jeg skal fotografere for eksempel en elg på veldig lang avstand.. 

 

Ekstern blits, ganske sjelden i bruk fra min side. Dette er kjøpt i utlandet, og er ikke en original blits, men den fungerer helt greit til mitt bruk. 


Dette er mitt gamle kamera, som jeg ikke har brukt siden mars 2014. Det er et Canon 1000D, som kanskje begynner å bli litt slitent, og ikke minst utdatert. Så det ligger egentlig bare å tar opp plass i skapet mitt.. 

2 kommentarer

Kamilla Haaland

Herlig! Har så lyst på nytt kamerautstyr snart!

Nina Merethe - Photography

Kamilla Haaland: Det er veldig greit med litt skikkelig utstyr ja! :)

Gi meg en tilbakemelding


Jeg er en jente ved navn Nina Merethe Skaug, og jeg er 20 år. Nå går jeg mitt første år på Bilder Nordic School of Photography, og gleder meg til to lærerike år! På denne bloggen får du se en god blanding av mine to lidenskaper- nemlig fotografi og baking.

Søk

hits