Kategori: Andre hverdagslige ting

Tomorrow at this time- I'll be in the sun!

Ja, som overskriften forteller- så er jeg i morgen på denne tiden, i sola. Min nye koffert, som forresten er lila, er nå pakket og klar for avreise til sol og varme. Grytidlig i morgen går nemlig flyet til Mallorca! Herlighet så deilig det skal bli! Bare så du vet det- bildene i dette innlegget har jeg rotet frem i arkivet, og disse er fra Mai 2011.Skal du på ferie i sommer? Hvor skal du?

In the last two weeks this has happened..

..har jeg kjøpt meg verdens fineste Kitchen Aid kjøkkenmaskin!


..har jeg bakt masse deilige rundstykker...har jeg kjøpt meg en utrolig søt timer fra TGR- som passer perfekt til meg!..har jeg endelig fått kjøpt meg en ny og fungerende MacBook Pro!Hva har skjedd i livet ditt siden sist jeg blogget? Hva synes du om slike blogginnlegg?

Since the last time I blogged..

..har jeg kjøpt meg nytt kamera.


 

..har jeg hatt noen photoshooter.


 

..har jeg søkt og kommet inn på Bilder Nordic School of Photography, på deres toårige fotografutdanning.

 

..har jeg fått bakt ganske mange herlige kaker.

 

..har jeg kjøpt meg en iPad mini.


 

..har jeg fått meg Photoshop og Lightroom.


 

..har jeg lest noen spennende bøker.

 

..har jeg fått meg nye briller.


 

..har snøen kommet.


 

..og snøen har gått.

Jeg beklager at alle disse bildene er tatt med iPhone, men jeg har ikke hatt muligheten til å ha med kameraet over alt, derfor synes jeg at det er bedre at alle bildene er fra iPhone, enn bare noen få av dem..

 

Har det skjedd noe spesielt i livet ditt siden sist gang jeg blogget? Hva synes du om slike blogginnlegg?

Long time, no see!

Heisann!

Nå er det lenge siden sist jeg har blogget, og det må jeg bare beklage. Dette siste året har jeg vært veldig opptatt, men nå fremover skal jeg virkelig klare å bli flinkere til å blogge. Jeg kan vel egentlig ikke tenke meg at noen husker hvordan designet mitt så ut, men det er i alle fall endret- til noe bedre, synes jeg!


Hva synes du om bildet? Har du savnet bloggingen min?

My poor precious iPhone

Man kan vel trygt si at jeg var litt uheldig tidligere i dag.. Skulle sette en handlepose med matvarer inn i bilen, også mistet jeg taket på mobilen og den falt rett ned i asfalten, med skjermen først. Ja, det var den mobilen! 

Har du knust iPhonen din noen gang?

Back to stay

Nå har det vært veldig stille fra min side her på bloggen igjen, det kan jeg bare beklage! Sommeren har vært hektisk, men nå fremover skal jeg virkelig prøve å ta meg tid til å blogge. Jeg lover!


Er det bra eller dårlig at jeg er tilbake? Vil du følge med videre hvis jeg klarer å fortsette?

My brand new shoes!

Fant disse herlighetene på salg i går, og de er så sommerlige og fine! Disse skal brukes mye i tiden fremover! Også vil jeg også bare si, SORRY! Den siste uka har jeg vært ganske opptatt, så derfor har det ikke blitt noe blogging..Har du converse sko? Hva har du gjort den siste uka?

School is over, I'm done!

Nå er jeg faktisk ferdig på videregående jeg! Endelig! Det eneste som gjenstår er å ta en tur på skolen nå- levere bøker, og å få ordnet Macbooken min hos skolens IT-avdeling. I kveld blir det skoleavsluttning, mest sannsynlig med utdeling av vitnemål og taler fra elever og lærere. Jeg er ferdig, og jeg fatter det ikke, virker som at dette skoleåret startet forrige uke, men nå er det altså over!Er du ferdig på skolen? Hva skal du i dag?

Ice cream on a warm day

Elsker du også is? Hva synes du om bildet?

Ininamerethe on Instagram
Har du Instagram? Vil du følge meg?

Da kan du søke meg opp som: ininamerethe, eller trykke på linken ovenfor.

Sunday was bakeday..Liker du å bake? Så det godt ut?

Fresh and goodHar du kost deg med noe spesielt godt i dag?

Awfully distant..

Sorry dere, har visst vært litt fraværende igjen de siste dagene- og det beklager jeg, men det er så utrolig mye som skjer om dagen! Hele søndagen pugget jeg til matteeksamen, som jeg hadde på mandag, på mandag hadde jeg eksamen, og så dro jeg rett på den nye jobben, og var der hele kvelden. Tirsdag var det norskeksamen og jobbing til klokka var over ti, i dag har jeg jobbet hele kvelden, i morgen og på fredag blir det også jobbing hele kvelden.

Jeg har nemlig fått meg ny jobb, hos en Kitch´n butikk som åpner i morgen. Derfor har det blitt veldig mye utpakking av varer, og forberedelser til åpningen de siste dagene, og de neste dagene blir det veldig mye jobbing. Så hvis jeg ikke får blogget hver dag den neste uka, så vet dere hvorfor, og håper at dere tilgir meg!


Hva har du gjort de siste dagene? Har du jobb, i såfall, hva jobber du med?

Take a look at the facebook-site!Har du vært innom facebook-siden til bloggen? Hva synes du om den? Ris og ros?

Tasty smoothie!

Kom hjem fra jobb for en liten stund siden, og nå koser jeg meg med smoothie ute i den gode og varme sola! Livet er herlig!Hva gjør du i dag? Er du glad i smoothie?

Icefishing

I går var det isfisketur for alle på trinnet mitt. Vi dro langt inn i skogen, der vi koste oss ved bålet, laget mat, drakk varm drikke, de som ville kunne pilke og sist men ikke minst konkurranser. Det var en kokkekonkurranse, der gruppa som laget det mest avanserte og beste måltidet vant en premie- det vant gruppa mi, så var det en konkurranse om den som fikk den største fisken- det var det en lærer som gjorde, og så var det en quiz- som vi også vant. Må nesten innrømme at vi alle sammen var ganske stolte over å vinne!Hva gjorde du i går?

The bee

Sorry for null blogging, og tusen takk for gratulasjonene på bursdagen min. Dere skjønner det at jeg har hatt masse å gjøre; jobbet nesten hver eneste dag forrige uke, pluss at jeg har hatt prøveeksamen osv. Stress, stress, stress. Nå skal jeg i alle fall prøve å komme meg tilbake på bloggefronten igjen, lover ingenting, men skal prøve.Hva gjorde du forrige uke? Hva synes du om bildet?

My birthday!

I dag har jeg altså bursdag, men jeg måtte jobbe.. Og siden jeg jobber med å selge brød og kaker i et bakeri, så kom sjefen min med kake til meg fordi jeg hadde bursdag! Beklager bildekvaliteten, men jeg hadde ikke med meg kamera på jobb.


 Har sjefen din noen gang gjort noe sånt for deg?

Another new design

Hei dere. Jeg postet et innlegg her om dagen om at jeg hadde fått nytt design, men det fungerte ikke. Derfor tenkte jeg at det kom til å bli super-enkelt å endre det, men jeg fikk det rett og slett ikke til. Så da laget jeg et nytt, det er nesten likt det forrige jeg laget, men dette designet fungerer i alle fall! Håper dere liker det, og beklager alt tullet etter at jeg postet det siste.Liker du det nye designet mitt?

Slave labour
Hva gjorde du i går kveld?

What I'm doing right now..

...leser teori, slik at jeg kan ta teoriprøven neste uke en gangHar du lappen eller forbreder du deg på å ta den snart?

Ham & cheese

Om du er en fast leser av bloggen min, så vet du kanskje at jeg liker å bake. Muffins er favoritten da. Til jul fikk jeg en bok med muffins-oppskrifter, både salte og søte. Altså om du ikke har prøvd å lage matmuffins før, bør du prøve det! Det er godt, og min favoritt er ost og skinke muffins. Jeg kan godt legge ut oppskriften hvis dere vil det, bare si ifra i kommentarfeltet.
Ser de gode ut? Har du bakt matmuffins før?

Snapple, anyone?

Har blitt en smule påvirket av min kjære venn Trym, som ganske ofte går rundt med en slik i hånda. Så derfor fant jeg i dag ut at jeg også måtte smake. Det var faktisk overraskende godt!
Liker du snapple? Hva synes du om bildene?

Hello Kitty Cupcakes

I dag har lillesøster bursdag, og hun skulle ha med kake i barnehagen. Dermed kom jeg eller mamma, husker ikke hvem av oss det var, på at jeg som elsker å bake (!) kunne lage Hello Kitty cupcakes. Det tredje forsøket ble bra, mens de to første ble ren fiasko! 
Har du laget Hello Kitty cupcakes før?

Back for a while

Nå beklager jeg virkelig at jeg har vært borte såpass lenge, men det har skjedd så mye i det siste. Derfor har jeg bare ikke følt for å blogge i det hele tatt. For øyeblikket hjelper jeg min gode venn Trym Daniel med designet på bloggen hans. 


Savnet meg?

15.okt.2011

Beklager den bloggingen som det ikke blir så mye av for tiden. Det skjer en hel del i livet mitt akkurat nå, så bloggen er ikke akkurat førsteprioritet.. Men jeg skal love det at når ting blir litt bedre, og det blir litt mer normalt rundt her, så skal jeg komme mye sterkere tilbake! Har masse idéer som jeg har lyst til å gjennomføre, og det skal bli minst en photoshoot snart. Håper dere ikke gir meg helt opp da!


Hva synes du om bildet?

Gingerbread in OctoberHar du sett pepperkakene i butikken ennå?

This has me occupied today

Som dere kanskje skjønner så kommer jeg til å spille sims 3 stort sett hele dagen i dag.. Nå er det lenge siden sist, og jeg har tenkt på dette i flere dager nå! So chao for today! Hva skal du i dag?

Chocolate Cupcakes

I går kveld laget jeg cupcakes sammen med lillesøster. Naam, de ble veldig gode! Sjokoladebiter og litt hakkede mandler. 


Hva synes du, så de gode ut?

I'm coming back, and I'm staying this time

Nå skal jeg komme sterkere tilbake, det har skjedd litt forskjellig i livet mitt i det siste, derfor har jeg ikke orket å blogge. Beklager det, men nå er jeg tilbake og håper at det kan fortsette slik ganske lenge nå! Blogglyst er også noe jeg har begynt å få tilbake også. Men som dere vet, jeg vil ha så mye ris og ros jeg kan få! 


Hva synes du om at jeg er tilbake? Likte du bildet?

I'm back!

Jeg er nå tilbake, med nytt design og litt mer blogglyst enn jeg har hatt i det siste. Bilder er det også litt mer av.

Hva syntes du om at jeg er tilbake? Likte du designet?

I forgot that I have a blog..

Plutselig tidligere i dag tenkte jeg; "Oi, shit, jeg har en blogg å opprettholde.." Har tydeligvis fullstendig glemt at jeg har en blogg som har hatt en veldig rolig sommer hittil. Jeg har liksom tatt meg skikkelig ferie fra det meste, facebook får være i fred, det samme med blogg, deviantart og stort sett fotografering også. Jeg som egentlig hadde gledet meg stort til å være skikkelig flink til å ta masse bilder i sommer, også blir det liksom bare aldri til det.. Derfor har jeg nå bestemt meg for at jeg skal si det slik at jeg mest sannsynligvis ikke er tilbake på bloggen igjen før skolestart, for da tenker jeg nok at det blir tid til det igjen. Det kommer muligens noen innlegg innimellom, siden jeg de neste dagene ikke har så mye planer, men jeg lover ingenting. Og jeg beklager virkelig min ekstremt dårlige blogging i det siste!!! Håper jeg blir tilgitt når jeg skal komme mye sterkere tilbake. Nå tror jeg faktisk at jeg skal finne frem kameraet mitt, men vi får se på det!

Tilgir dere meg?

Can you please forgive me?

Sorry folkens, har visst glemt bloggen i det siste... Har konsentrert meg mer om jobb og avslapping, når jeg faktisk har ferie, så derfor går det litt utover bloggen. Det er ikke egentlig meningen, men det blir nå bare slik! Nå skal jeg se på tv og så skal jeg farge håret tenker jeg, blogges nok snart igjen.


Likte du bildet?

It's time to get started

Nå er det tid for å komme seg en tur i dusjen for så å fikse seg littegrann, for så å dra på hyttetur! Det blir kjempekoselig tenker jeg. Og forresten, jeg kom inn på første valget mitt, så nå skal jeg fortsette på Sørumsand og Medier og Kommunikasjon! Wohoo! Men jeg må nesten komme meg i dusjen nå. Blogges om en uke, kanskje tidligere..


Hva skal du i dag? Kom du inn på den skolen/linjen du ville?

Something you should know

I morgen drar jeg på hyttetur med Rebecca og Marianne, vi blir mest sannsynligvis borte i en uke, men skal prøve å blogge bittelitt innimellom, men lover ikke mye. Det er ikke en gang sikkert jeg får blogget i det hele tatt, hvis den lille internett-dingsen ikke vil gjøre som jeg sier. Men vi får se på det! Kommer kanskje et lite innlegg i morgen før jeg drar, men hvis det ikke gjør det, så har jeg mest sannsynligvis forsovet meg og har ikke tid til blogging. Forresten, i morgen får jeg vite hvilken skole jeg kommer inn på igjen- og jeg håper at det er samme skole som jeg nå har gått på i et år, savner nemlig folka jeg har blitt kjent med!


Hva skal du resten av ferien?

Smoothie in the sun

Nå har jeg laget meg smoothie, den ble faktisk ganske god, og jeg brukte bare min egen fantasi for å lage den. I fjor når vi var i Sverige, kjøpte vi en eske med forskjellig frukt og bær i små poser, så jeg tok en pose med hver ting, litt is og bittelitt melk, så fikk jeg en supergod smoothie! Nam nam! Nå skal jeg ut i sola igjen og sole meg mer, men jeg lover at dere skal få høre mer fra meg i dag!


Så det fristende ut?

Here I am again!

Nå er det sommerferie folkens, og for meg er det nå på tide å komme tilbake på bloggen. Siden sist har det skjedd litt forskjellig, og jeg har fikset nytt design til bloggen, og om jeg så får si det selv- syntes jeg det ble ganske bra egentlig! Selv om jeg kanskje har en del å gjøre i sommer, skal jeg fikse noen innlegg på forhånd, slik at jeg bare kan poste dem. I sommer blir det en del jobbing, være med venner osv.. Uansett, nå er jeg tilbake på bloggen, ny start med nytt design!


Har du endelig fått sommerferie du også? Savnet meg?

Again and again...

Sorry folkens, nok en gang blir det bloggpause.. Det skjer litt av hvert for tiden, så vi blogges igjen når verden er litt mer som den skal for meg. See ya!


Håper å komme tilbake igjen snart!

My little angel

Er ikke min lille skjønne engel, Mikke nydelig?

Silver

Ja, nå har jeg nettopp pusset bunadssølvet igjen... Dermed blir det konfirmasjon i morgen. Det blir koselig da, min fetter blir voksen i morgen! Haha.. Jaja, nå skal jeg legge meg, men jeg tror nok ikke det blir spesielt mye blogging i morgen siden hele dagen går med til først å fikse seg, for så å dra i konfirmasjon.


Skal du i konfirmasjon i morgen?

The new hair of mine

I går kveld farget jeg håret mitt igjen, har hatt samme fargen før, men den så ikke så mørk ut da som den gjør nå. Elsker den følelsen etter å ha farget håret, det lukter nytt og det er nytt. Og nå ble jeg veldig fornøyd! Fargene ser ikke helt like ut på bildene jeg tok som i virkeligheten, men det ble litt kult uansett.

Ser det ut som fargen ble bra? Hvilken farge har du på håret?

New header

Likte du headeren?

It's not sweet to come home, but the picture is cute

Nå er jeg hjemme igjen etter en utrolig og fantastisk ferie. Og jeg kan ikke telle hvor mange ganger i dag jeg har sagt at jeg ikke ville hjem. Det kan jeg fotelle at har vært mange ganger! På flyet feiret man nasjonaldagen, flyvertinnene hadde sløyfer på uniformene og viftet med flagg både når vi gikk av og når vi gikk på. For øyeblikket tror jeg nok det er på tide å tømme kofferten, og det kommer nok noen bilder av kamerautstyret jeg kjøpte der nede. Det sier jeg bare, brukte over 3000 norske kroner på ting til kameraet, og jeg er storfornøyd, om jeg hadde kjøpt dette her hjemme i Norge hadde det blitt veldig mye dyrere! Natta folkens, blogger nok en del i morgen!

Hvordan har din 17. mai vært?

I need a break again

Sorry folkens, jeg trenger en ny bloggpause. Ikke egentlig fordi jeg trenger inspirasjon, men fordi jeg har en del å gjøre. Rund klokka 05.00 i morgen tidlig drar jeg til Gardemoen, jeg skal nemlig til Gran Canaria! Wohoo! Nå er det straks lunsj, så vi blogges en gang i fremtiden folkens. Kanskje jeg kommer med et lite innlegg i ny og ne, for å vise at jeg lever, men jeg lover ingenting.

This will be a busy day for me!

I dag blir det lite blogging, det kan jeg love. Nå må jeg stikke i dusjen, så skal jeg fikse meg, så må jeg ta på meg bunad og gjøre klart kamera. Så blir det konfirmasjon etterpå. Der skal jeg være fotograf og ta masse bilder. Det blir koselig! Vi blogges!

Hva skal du i dag?

Busy, busy

Jeg beklager fraværende blogging i dag, men jeg har vært veldig opptatt. Det er jeg fortsatt så jeg må nesten fortsette med det jeg driver med. Den kommende uka kommer det nok til å bli ekstemt dårlig med blogging da, for jeg har masse å gjøre nå, før jeg drar til Gran Canaria på tirsdag. Vi blogges nok en gang senere i kveld!

Hva skal du neste uke?

I now have new books to read!

Når jeg gikk av bussen i dag, gikk jeg rett på biblioteket for å hente en bok som endelig var kommet til meg. Den har jeg bestemt meg for å lese ut før tirsdag, siden jeg da drar på ferie- og da vil jeg gjerne ha med meg egne bøker, som kom i posten til meg i dag! Alle bøkene hører til forskjellige serier som jeg syntes er spennende, og må derfor lese fortsettelsene. Last Sacrifice- i Vampire Academy serien, Shadowland- i Evermore serien, City of Fallen Angels- i Mortal Instruments serien, og boka jeg lånte på biblioteket var Chosen- i The House of Night serien. Gleder meg til å lese alle disse bøkene, men nå må jeg nesten gjøre ferdig noen lekser og så skal jeg fotografere litt etterpå og så lese bok.

Har du lest noen av bøkene/har du lyst til å lese noen av dem?

On the road.

Nå er jeg straks på vei ut døra, men først må jeg ha litt mat. Først skal jeg handle godis og brus til i kveld, så skal jeg jobbe til seks. Og halv sju, da er det helg og kosekveld med jentene! Gleder meg jeg! Forresten, det glemte jeg å fortelle i sta, bowling med jobben var kjempegøy i går, vi spilte to runder, og den siste vant jeg. Proff bowling-spiller, ja, det er meg det.. Men vi blogges, må stikke!

Hva syntes du om bildet? Skal du noe spennende i dag?

This day will be a happy day!

Denne dagen tror jeg skal bli helt fantastisk! Gleder meg til å utnytte alle timene av denne dagen! Må innrømme at jeg sto opp litt senere enn planlagt, men det fortjente jeg vel etter å ha sittet oppe til halv tre i natt.. Siden jeg nå er alene hjemme, spiller jeg musikk på full guffe og gauler med selv. Det er altså slik jeg tilbringer tiden når jeg har huset for meg selv noen timer. Jeg er nettopp ferdig med å sminke meg og fikse meg, så nå skal jeg fikse og ordne litt til i kveld, siden jeg får besøk av mine beste venninner! Gleder meg, det er lenge siden sist nå, og jeg regner med at det blir noen bilder også. Nå, når jeg går ut, skal jeg også prøve å få tatt flere bilder. Vi blogges senere!

Likte du bildet? Hvordan tror du dagen din blir?

The nature is beautiful this time of year!

Etter skolen tar jeg meg en tur til Lillestrøm for å shoppe litt, har faktisk skrevet meg en liste med ting jeg skal ha, for jeg har nemlig ingen planer om å kjøpe meg noe ubrukelig som jeg egentlig ikke trenger- for penger jeg heller kan bruke på shopping i syden om bare et par uker! Nå skal jeg gå tilbake til å ikke gjøre noe spennende i norsk-timen, så vi blogges senere!


Hva skal du i dag? Liker du bildet?

Have you seen them yet?

Ja, jeg snakker om hvitveisen. Det er vel ikke mange som ikke har sett dem enda, men noen har sikkert ikke sett dem enda. Det er nydelige blomster det altså! Men nå skal jeg sjekke om det er noe mer jeg klarer å ødelegge i dag, har nemlig klart å få tv'n til å dø, og mac'en var veldig nære å dø i sta, så nå er det vel bare et tidsspørsmål før jeg ødelegger noe mer! Ønsk meg lykke til! Haha..


Har du sett hvitveisen enda? Og har du klart å ødelegge noe i dag?

Bloggpause

Jeg beklager å meddele dere at jeg nå kommer til å ha en bloggpause. Er ikke sikker på hvor lenge, men det kan hende at det kommer noen bilder innimellom. Har for tiden ingen inspirasjon, eller motivasjon til å blogge eller fotografere, derfor beklager jeg at dette går ut over dere.. Det blir heller ingen nye bilder nå, ettersom at blogg.no er helt på trynet og skikkelig kranglete i dag! Sorry! Vi blogges forhåpentligvis om ikke så alt for lenge, og håper blogg-lysten kommer raskt tilbake!

Having a great day.

Etter at jeg fikk dusja og kledd på meg tidligere i dag, følte jeg meg mye bedre med en gang! Som jeg nevnte tidligere i dag, måtte jeg rydde og vaske rommet mitt, som tok evigheter ettersom det er en evighet siden sist. Derfor ble det ikke noe fotografering på meg, i alle fall ikke enda. Har noen idéer som jeg kanskje skal gjennomføre senere i kveld, men nå skal jeg se på film og kose meg med en kopp te igjen! Vi blogges later tonight!

Gammelt, random bilde..

Hva har du gjort/skal du gjøre i dag?

My oldfashioned breakfast.

I dag holdt jeg meg hjemme fra skolen. I natt har jeg hostet så fælt, og jeg er så tett i nesa! Så nå sitter jeg her i senga mi og spiser frokost under dyna mens jeg koser meg med te og tv. Så nå koser jeg meg.. I dag har jeg store planer, skal fotografere en del tror jeg, rydde rommet mitt (som mamma har mast om i en evighet nå og rett og slett slappe av! Nå skal jeg fortsette å se Gilmore Girls, så vi blogges senere!Hva driver du med i dag da?


Nina Merethe - Photography Jeg er en jente ved navn Nina Merethe Skaug, og jeg er 20 år. Nå går jeg mitt første år på Bilder Nordic School of Photography, og gleder meg til to lærerike år! På denne bloggen får du se en god blanding av mine to lidenskaper- nemlig fotografi og baking.

Søk

Instagram
hits