Kategori: Fotokonkurranser

Kom videre i fotokonkurranse

18.03.2012 14:27 i Fotokonkurranser 1 kommentar

Jeg meldte meg som dere kanskje vet på en fotokonkurranse her om dagen, "Ukens bilde." Og jeg er nå en av de tre som kom videre! Stem gjerne på meg om du liker bildet jeg kom videre med HER.Liker du bildet?

Fotokonkurranse "Ukens bilde"

17.03.2012 15:23 i Fotokonkurranser 2 kommentarer

Jeg deltar denne uken også jeg, om å vinne ukens bilde på DENNE bloggen. Men med et annet bilde denne gangen!

 
Deltar du i konkurransen? Synes du bildet var fint?

Fotokonkurranse

07.03.2012 14:24 i Fotokonkurranser 5 kommentarer

Jeg melder meg på en fotokonkurranse, der man kan vinne ukens bilde. Konkurransen finner man her.


Hva synes du om bildet?

Competition-cat

26.06.2011 12:52 i Fotokonkurranser 2 kommentarer

Nå deltar jeg i en fotokonkurranse med tema Katt. Der deltar jeg selvfølgelig med min søte lille kattepus- Mikke! Konkurransen finner du HER, og dette er bildet jeg deltar med:Deltar du også?

Deltar i CEWE-fotobok konkurranse

25.06.2011 00:08 i Fotokonkurranser 1 kommentar

Nå deltar jeg i en fotokonkurranse igjen, begynner å bli en stund siden sist. Det er sjelden jeg vinner noen som helst konkurranser, men jeg prøver meg unasett! Håper jeg har en sjanse da i alle fall.. I konkurransen kan man vinne en CEWE-fotobok med en verdi på 500,- fra Japan Photo. Hvis du også vil delta, er DETTE bloggen med konkurransen.

Dette er mine bidrag:

Flere som deltar i konkurransen? Mener du jeg har en sjanse?

I won a trophy!

22.06.2011 20:41 i Fotokonkurranser 1 kommentar

På mandag var det utdeling av pokaler på skolen. I løpet av skoleåret har vi hatt en konkurranse i måneden, der alle skulle stille ut noe fra PTF- altså prosjekt til fordypning. Første gangen var det frivillig hva vi leverte inn, derfor leverte jeg et bilde av lillesøster som jeg er skikkelig fornøyd med. Folk skulle stemme på sin favoritt, og mitt bilde gikk videre i konkurransen. Deretter, skulle lærerene nominere tre ting fra hver kategori. Bildet mitt ble trukket ut. Så hadde lærerene plukket ut en vinner fra hver kategori, jeg vant i Foto1. Så da måtte jeg stå forran hele MK- altså 1. klasse, 2. klasse og 3. klasse! I tillegg til det, måtte jeg holde takketale...

Sorry, veldig teit bilde...Hva syntes du? Fortjente jeg den?

Joining a competition

04.06.2011 23:11 i Fotokonkurranser 2 kommentarer

Nå skal jeg melde meg på en fotokonkurranse igjen, det begynner å bli en stund siden sist nå. Hos Marianne, der man kan vinne en CEWE fotobok fra Japanphoto. Temaet i denne konkurransen er sommerstemning, og jeg velger å delta med to bilder.

For meg er dette bildet veldig spesielt, jeg tok det i skogen når jeg var ute og utforsket skogen i nærheten av skolen forrige uke. Selv ble jeg ganske fornøyd med bildet, lyset ble bra, fargene ble bra, og det er sommer! For meg er sommeren grønn, men den kan også være fargerik, men her skaper den noe spesielt, fordi det symboliserer at våren er forbi, og sommeren er her.

Nydelige blomster, elsker dem! De er så nydelige, helt fra jeg var liten har jeg vokst opp med disse blomstene, mamma skal alltid ha de inne i huset, men nå har vi plantet denne typen blomster ute i hagen. Hver sommer, når man ser disse blomstene kommer det en helt unik følelse over meg, det er sommer, ikke mer vinter eller snø før om et halvt år..

Deltar i inspirasjons konkurranse

28.04.2011 21:39 i Fotokonkurranser 4 kommentarer

Nå tenkte jeg å delta i en konkurranse, der man skal skrive litt om et bilde man har tatt, som man mener skiller seg ut litt fra mengden. I januar tok jeg meg en tur bort i skogen (som slett ikke er langt fra huset mitt.) Dette var fordi jeg nettopp hadde kjøpt meg nytt objektiv, altså Tamron 70-300mm. Etter meg kom lillesøster og stefaren min dultende etter, de skulle bli med meg- eller ikke. Det var visst for mye snø for dem, derfor stoppet de halvveis. Dette tok jeg litt utnytte av, og fotograferte det, ettersom at jeg syntes himmelen og egentlig alt som var i nærheten var så nydelig oppstilit. Og, om jeg så får si det selv, så er dette et av bildene jeg har tatt som jeg mest fornøyd med, dette er fordi jeg syntes det er så.. jeg vet ikke, men kanskje ordet jeg leter etter er "gjennomført" Uansett, så var dette et helt spontant bilde da, så jeg tror kanskje at de spontane bildene kanskje noen ganger kan bli de beste, kanskje fordi det da ikke virker så "oppstilt".


Hva syntes du? Er du enig i at de spontane bildene noen ganger blir de beste?

Vinneren av fotokonkurransen er trukket!

03.04.2011 20:11 i Fotokonkurranser 1 kommentar

TROLLAFOTO vant fotokonkurransen jeg hadde, så dere lesere stemte henne frem. Syntes det var litt dårlig gjort av en eller annen som stemte fra samme IP-adresse en haug av ganger, men det skal man ikke tenke på, i og med at de stemmene var til et annet bilde, og ingen av dem gjelder. Derfor, på den riktige måten, vant Trollafoto. Det ble jo ikke store premien, men en vurdering ble det.

Design:

Jeg syntes designet er stilfult, fargene passer sammen og via headeren kan man se hva hun virkelig brenner for og hva hun blogger om. Dette kan man vel egentlig også forstå gjennom tittelen på bloggen, etter som den heter trollafoto.

Blogging:

Hun blogger ofte, har mange varierte innlegg og bilder til de fleste innleggene sine. Dette er bra, for det er rimelig kjedelig å lese en blogg der det ikke er noen bilder til innleggene. Hun tar fantastiske bilder, og hun legger de raskt ut når hun har fotografert virker det som, kjempebra!

Sammendrag:

Jeg liker bloggen veldig godt, bildene er kjempefine og jeg skulle gjerne ha ønsket å ta like fine bilder selv! Det virker som hun har mye inspirasjon og som virkelig brenner for fotografi. Hun skriver kjempebra, og jeg er helt klart en fast leser!

Karakter:

Jeg syntes hun fortjener en karakter 5 fra min side, og regner nok med at hun ville ha fått det samme fra mange andre også!

Fotokonkurransen er nå avsluttet.

27.03.2011 20:52 i Fotokonkurranser 27 kommentarer

Nå har jeg avsluttet fotokonkurransen, og plukket ut de fem bildene jeg likte best. Nå er det deres tur, stem på en favoritt! Det blir ikke all verdens premie på den som vinner, men det blir en vurdering. Derfor er det bare å stemme i vet!

Fotoverdenen

 

Ingrindsmirracles

Fotospire


Trollafoto

Hvilket bilde er din favoritt?

Deltar i fotokonkurranse.

13.03.2011 16:04 i Fotokonkurranser 4 kommentarer

Jeg deltar nå i en fotokonkurranse der temaet er detaljer, og premien er en A3-fotobok. Selv mener jeg i alle fall at bildet jeg deltar med er en ganske god beskrivelse av detaljer..

Klikk HER for å delta du også.


Fotokonkurranse her på bloggen.

08.03.2011 20:16 i Fotokonkurranser 9 kommentarer

NÅ HAR JEG ENDRET DATOEN ALLE SAMMEN! Da er det bare å delta, god tid har dere også!

Kjører igang denne konkurransen igjen jeg, siden jeg bare fikk to deltakere og det skulle trekkes ut fem bilder... Send inn bilder denne gangen da, ikke la være!!

Da setter jeg i gang fotokonkurransen igjen. Og jeg har bestemt meg for et tema- Fargen rød. Det kan være hva som helst, men det må være noe rødt i bildet. Da telles ikke tekst som settes på bildet i Photoshop for eksempel. Det er fult mulig å ha med tekst i bildet, men det kan ikke telles som det røde i bildet. Håper mange melder seg på! La oss si at vi avslutter denne konkurransen 27. mars, da vil jeg plukke ut de fem bildene jeg syntes er best, slik at dere får stemme på dem. Man kan delta med maks tre bilder hver!


Litt inspirasjon til dere, fra weheartit

Premien vil være en vurdering til førsteplassen. Det du må gjøre for å delta er å linke til dette innlegget i et innlegg på bloggen din, deretter legge inn adressen i kommentarfeltet her. Har du ikke blogg? Send på mail til pusekatt94@hotmail.com, men kommenter i innlegget, slik at jeg vet at du er med.

Og ja, til de to som allerede er med, bildene deres teller fortsatt!

Lykke til, håper mange vil være med!

Fotokonkurranse- "Like in a dream"

07.03.2011 22:58 i Fotokonkurranser 6 kommentarer

Nå deltar jeg i fotokonkurranse på DENNE BLOGGEN. Tema er "Like in a dream" og jeg tolker det på min egen måte, med redigering. Bli gjerne med selv!

Disse bildene deltar jeg med:
Vil noen stemme på meg?

07.03.2011 17:34 i Fotokonkurranser 2 kommentarer

Wohoo, jeg har blitt trukket ut i en fotokonkurranse! Er en smule stolt av det altså, det var koselig. Nå trenger jeg vel kanskje din hjelp til å sanke stemmer, har du lyst til å stemme på meg? Du finner bloggen HER.

Jeg deltok med dette bildet:
Fotokonkurranse, bli gjerne med du også!

20.02.2011 16:49 i Fotokonkurranser 3 kommentarer

Da setter jeg i gang en fotokonkurranse. Og jeg har bestemt meg for et tema- Fargen rød. Det kan være hva som helst, men det må være noe rødt i bildet. Da telles ikke tekst som settes på bildet i Photoshop for eksempel. Det er fult mulig å ha med tekst i bildet, men det kan ikke telles som det røde i bildet. Håper mange melder seg på! På fredag, altså 25. februar, vil jeg plukke ut de fem bildene jeg syntes er best, slik at dere får stemme på dem. Man kan delta med maks tre bilder hver!


Litt inspirasjon til dere, fra weheartit

Premien vil være en vurdering og linking i en uke til førsteplassen, og en linking til andreplassen. Det du må gjøre for å delta er å linke til dette innlegget i et innlegg på bloggen din, deretter legge inn adressen i kommentarfeltet her. Har du ikke blogg? Send på mail til pusekatt94@hotmail.com, men kommenter i innlegget, slik at jeg vet at du er med.

Lykke til, håper mange vil være med!

Være med å bestemme tema i fotokonkurranse?

20.02.2011 15:18 i Fotokonkurranser 4 kommentarer

Jeg har litt lyst til å holde en konkurranse. Fotokonkurranse altså, men jeg vet ikke helt hva slags tema det skal være.. For jeg vil det skal være et bestemt tema. Derfor lurer jeg på om noen kan komme med forslag til hva tema i denne konkurransen kan være? Men dette må jeg nesten meddele dere, det blir ikke en veldig spennende premie da, en vurdering og linking til førsteplassen i en uke, og en linking til andreplassen tror jeg..
Hva vil du tema i fotokonkurransen skal være?

 

Fotokonkurranse

19.02.2011 20:58 i Fotokonkurranser 5 kommentarer

Som man kanskje skjønner deltar jeg i en fotokonkurranse da, så håper dere liker mine bidrag! Jeg beklager at bildene går utenfor kanten av bloggen, men dette er fordi Linnea vil ha dem i minst 700px.


Dette bildet betyr mye for meg fordi jeg må innrømme at jeg syntes det minner meg om forsiden til boka Twilight, og det er bøker jeg virkelig elsker. Dette var egentlig ikke meningen når jeg tok bildet, men slik ble det nå da..Dette bildet har to store betydninger for meg, både at det er et hjerte- fordi jeg er et "hjerte-menneske" som man kanskje kan kalle meg, da mener jeg at det er hjerter over alt. Tegninger, bilder osv. Bildet er også viktig for meg fordi det er en bok, og jeg elsker å lese!

Fotokonkurranse, portrett

15.02.2011 18:08 i Fotokonkurranser 7 kommentarer

Nå deltar jeg i en fotokonkurranse på DENNE bloggen. Temaet er portrett, så derfor velger jeg å delta med et portrett av min lillesøster, som jeg liker å kalle ganske søt. Dette bildet har jeg fått en del gode tilbakemeldinger på, og det er også det portrettet jeg har tatt som jeg er mest fornøyd med noen gang tror jeg.
Competing once again.

08.02.2011 21:35 i Fotokonkurranser 1 kommentar

Deltar igjen jeg, i en konkurranse der man kan vinne et kamera eller gavekort på 2000,- som andre premie. Dette er jo noe jeg ikke sier nei takk til for å si det sånn! Stem gjerne på meg, og delta selv kanskje?

(Bildet er linket)


Kan vinne tur til New York og nytt kamera!

27.01.2011 19:22 i Fotokonkurranser 3 kommentarer

Nå deltar jeg også på Noroff.no sin fotokonkurranse. Det er minimal sjanse for at jeg får noen som helst stemmer, men jeg deltar allikevel. Det er litt gøy å bare se da, hvor mange som faktisk vil stemme på meg, selv om jeg er ganske sikker at det ikke er så veldig mange.. I denne konkurransen kan man både vinne en tur til New York og man kan vinne et kamera! New York er liksom min store drøm, helst vil jeg flytte dit, men bare jeg får dra dit en gang så skal jeg være fornøyd jeg altså. Håper dere vil stemme på meg, men jeg forstår godt om det er noen andre som har finere bilder og som du da heller vi stemme på! Deltok med dette bildet, og det er linket til konkurransen.

//Nina Merethe- Canon 1000D

Fotokonkurranse

22.01.2011 00:18 i Fotokonkurranser 1 kommentar

Jeg deltar også på en fotokonkurranse på bloggen til Amygdala, hun har temaet LANDSKAP. I jula en gang, var jeg ute i hagen vår, og tok bilde utover mot skogen. Håper alle liker bildet, eller i det minste, ikke hater det... Nå merker jeg at dette ble et veldig kort innlegg om konkurransen, men jeg kan da fortelle at premien er et gavekort fra Japan Foto.

//Nina Merethe- Canon 1000D


Melder meg på fotokonkurranse!

22.01.2011 00:06 i Fotokonkurranser 1 kommentar

Nå arrangerer ginaceciliee.blogg.no en fotokonkurranse, med tema VINTER. Derfor skal jeg delta, med et bilde jeg er ganske fornøyd med, og som er vinter.

//Nina Merethe- Canon 1000D


Stem på meg?

21.01.2011 22:34 i Fotokonkurranser 0 kommentarer

Jeg kom videre i en fotokonkurranse jeg deltok i, og jeg tror jeg trenger din stemme, om du liker det da selvfølgelig! Vil du være så snill å stemme på bildet mitt, så hadde det vært kjempebra! Temaet i denne konkurransen var DRØM, og alle bildene er skikkelig fine, men jeg deltok med dette bildet;

//Nina Merethe- Canon 1000D

For å komme til avstemningen, trykk HER!

Sjoko-salt, stem på den!

14.01.2011 23:29 i Fotokonkurranser 1 kommentar

Jeg har nå laget min egen chips-smak på kims.no. Sjokolade og salt potetgull er så utrolig godt sammen, så kanskje det er godt med et potetgull som er slik fra det blir produsert. Stem på min, så kan vi komme til å få den i butikken! :D
Nok en fotokonkurranse..

09.01.2011 13:29 i Fotokonkurranser 0 kommentarer

Jaja, nå skal jeg melde meg på en fotokonkurranse med VALGFRITT tema. Enkelt og greit. Da syntes jeg faktisk det var ganske enkelt å finne bilde, fordi jeg tok et i går, som jeg ble sinnsykt fornøyd med! Bloggen som arrangerer denne konkurransen finner du HER! Så her er det:

Taken by Nina Merethe with- Canon 1000D


Stikkord:

Nina Merethe - Photography Jeg er en jente ved navn Nina Merethe Skaug, og jeg er 20 år. Nå går jeg mitt første år på Bilder Nordic School of Photography, og gleder meg til to lærerike år! På denne bloggen får du se en god blanding av mine to lidenskaper- nemlig fotografi og baking.

Søk

Instagram
hits