Arkiv mned: januar 2011

Kan vinne tur til New York og nytt kamera!

27.01.2011 19:22 i Fotokonkurranser 3 kommentarer

Nå deltar jeg også på Noroff.no sin fotokonkurranse. Det er minimal sjanse for at jeg får noen som helst stemmer, men jeg deltar allikevel. Det er litt gøy å bare se da, hvor mange som faktisk vil stemme på meg, selv om jeg er ganske sikker at det ikke er så veldig mange.. I denne konkurransen kan man både vinne en tur til New York og man kan vinne et kamera! New York er liksom min store drøm, helst vil jeg flytte dit, men bare jeg får dra dit en gang så skal jeg være fornøyd jeg altså. Håper dere vil stemme på meg, men jeg forstår godt om det er noen andre som har finere bilder og som du da heller vi stemme på! Deltok med dette bildet, og det er linket til konkurransen.

//Nina Merethe- Canon 1000D

Help to decide!

25.01.2011 22:08 i Fotografering 2 kommentarer

Problemer med å bestemme meg for hvilket bilde som er finest igjen. Derfor trenger jeg deres hjelp! Gi meg din mening om bildene.

//Nina Merethe- Canon 1000D

Hva syntes du om bildene? Hvilket likte du best?

Nok en gang minner jeg om SPØRSMÅLSRUNDEN.

Angels on the moon?

24.01.2011 18:37 i Fotografering 4 kommentarer

Nå har jeg veldig problemer med å bestemme meg, og jeg forstår at det ene innlegget jeg laget i går ble litt rotete, derfor legger jeg heller ut en liten serie bilder. Vil dere være så snille å hjelpe meg å finne ut hvilket som er finest?//Nina Merethe- Canon 1000D

Jeg minner også om SPØRSMÅLSRUNDEN, still meg spørsmål om hva som helst!

Photoshoot with an angel.

23.01.2011 20:21 i Fotografering 10 kommentarer

The Angel, er lillesøsteren min Silje. Jeg tror hun virkelig følte seg som en engel med de vingene altså, ville ikke ta de av seg i det hele tatt til å begynne med! Derfor ble hun da med på en photoshoot på rommet mitt, der jeg hadde laget til et studio av et slag. Jeg hang opp et svart, stort laken, som hun sto både på og foran, slik at det ble svart bakgrunn. Og jeg ble veldig fornøyd med resultatene, uansett om hun gikk veldig fort lei da.. Og hun er den fødte modell, for hun elsker å bli fotografert! Det gjør det ganske gøy, selv om det også kan være delvis slitsomt i blandt, når man egentlig fotograferer noe annet enn henne så maser hun hull i hodet ditt for at du skal fotografere henne i stedet! Jaja, hahah. Må le litt av henne, men her ser dere noen av bildene jeg tok av henne i dag!

//Nina Merethe- Canon 1000D

Hvilket likte du best? Har du en linselus i familien?

My day, given to you in pictures.

23.01.2011 19:34 i Fotografering 2 kommentarer

Ja, overskriften forteller deg vel kanskje hva dette innlegget kommer til å inneholde? Nettopp, bilder som jeg har tatt i dag, jeg tok meg nemlig turen bort i skogen like ved huset vårt, men det sier jeg, den strekningen som til vanlig bare tar noen få minutter, tok meg nesten 20 minutter fordi snøen var så dyp og man bare gikk rett gjennom.. Det var dagens trim kan man vel si? haha. Senere kommer det et innlegg til med hva mer jeg har drevet med i dag.

Jeg lånte bamsen til Silje jeg.. 

Stefar og lillesøster som fulgte etter meg, men som ga opp halvveis..

 

Englevingene jeg kjøpte meg i går!

//Nina Merethe- Canon 1000D

Hvilke likte du best? Har du hatt en fin og produktiv dag?

Sneak-peak!

23.01.2011 16:58 i Fotografering 0 kommentarer

Nå får dere en bitteliten smakebit på hva jeg har bedrevet i dag, det ble nemlig ikke noe av fotoshooten med Julie, men jeg fant meg noe annet å drive med i stedet. Flere forskellige ting faktisk, men foreløpig blir det et bilde på dere, og kommer flere innlegg senere i kveld med flere bilder! Håper du liker smakebiten, vi blogges senere!

//Nina Merethe- Canon 1000D


Angel?

23.01.2011 10:45 i Fotografering 4 kommentarer

Jeg nevnte jo i innlegget i går, at jeg skulle kjøpe meg noe jeg lenge har hatt lyst på. I tillegg til nytt objektiv da, som jeg forresten er superfornøyd med! Men på fredag når jeg og Julie var i Lillestrøm, så jeg at de på Kremmerhuset hadde det som jeg har sett etter lenge, nemlig englevinger! Åh, jeg syntes bilder av sånne vinger er så utrolig stilig! Så, derfor kjøpte jeg meg sånne! Wohoo!

//Nina Merethe- Canon 1000D

Men nå må jeg nesten ta å løpe i dusjen, og rydde litt på rommet mitt, før JULIE kommer hit, for å ha fotoshoot med meg i dag. Det tror jeg blir utrolig gøy, vi skal prøve forskjellige ting, og håper virkelig at det blir bra resultat, siden jeg ikke er noe spesielt god til å ta bilder av mennesker.. Men jaja, vi får nå se da! Vi blogges senere i kveld!

Fotokonkurranse

22.01.2011 00:18 i Fotokonkurranser 1 kommentar

Jeg deltar også på en fotokonkurranse på bloggen til Amygdala, hun har temaet LANDSKAP. I jula en gang, var jeg ute i hagen vår, og tok bilde utover mot skogen. Håper alle liker bildet, eller i det minste, ikke hater det... Nå merker jeg at dette ble et veldig kort innlegg om konkurransen, men jeg kan da fortelle at premien er et gavekort fra Japan Foto.

//Nina Merethe- Canon 1000D


Melder meg på fotokonkurranse!

22.01.2011 00:06 i Fotokonkurranser 1 kommentar

Nå arrangerer ginaceciliee.blogg.no en fotokonkurranse, med tema VINTER. Derfor skal jeg delta, med et bilde jeg er ganske fornøyd med, og som er vinter.

//Nina Merethe- Canon 1000D


Grape in focus.

21.01.2011 23:57 i Fotografering 2 kommentarer

Ja, nå kommer fokusprosjektet mitt for i dag. Jeg har fokusert på drue/splash. Det er utrolig morsomt egentlig, å se hvordan bildene kan utvikle seg fra jeg startet med det, for det ble så lite bra bilder at du tror det vel ikke.

//Nina Merethe- Canon 1000D

//Nina Merethe- Canon 1000D


Dripidy drop..

21.01.2011 23:03 i Fotografering 5 kommentarer

I går var det vel, at jeg sa jeg skulle prøve meg på noe nytt. Og det gjorde jeg. I stedet for å legge bare helt vanlig farget papir i vasken, så la jeg papir med mønster i vasken, det ble et helt annet resultat enn vanligvis. Veldig kult egentlig, det anbefales på det sterkeste å prøve for alle som syntes dråpebilder er både stilig og morsomt å drive med! Legger ut noen av de jeg tok, og redigerte, og senere kommer det nok et innlegg med fokusprosjektet mitt for i dag..

//Nina Merethe- Canon 1000D


//Nina Merethe- Canon 1000D//Nina Merethe- Canon 1000D

Stem på meg?

21.01.2011 22:34 i Fotokonkurranser 0 kommentarer

Jeg kom videre i en fotokonkurranse jeg deltok i, og jeg tror jeg trenger din stemme, om du liker det da selvfølgelig! Vil du være så snill å stemme på bildet mitt, så hadde det vært kjempebra! Temaet i denne konkurransen var DRØM, og alle bildene er skikkelig fine, men jeg deltok med dette bildet;

//Nina Merethe- Canon 1000D

For å komme til avstemningen, trykk HER!

Anywhere but here?

20.01.2011 20:47 i Fotografering 2 kommentarer

Har egentlig bare kjedet meg i dag, noe så kjedelig.. Haha. Men nå lurer jeg på om jeg skal fikse til et lite "studio" så jeg kan få tatt noen flere dråpebilder! Skal teste ut noe nytt da, så vi får se hva slags resultat dette kan bli.. Egentlig lurer jeg på en ting, til alle bloggere, og selvfølgelig til de som ikke blogger. Er det noen som vet hvor det finnes steder rundt der det er et nydelig landskap eller andre spennende ting som gjør seg fint på bilder? Vær så snill å kommenter, for jeg vil komme meg ut etterhvert for å finne nye steder der jeg kan ta noen nye bilder.

//Nina Merethe-Canon 1000D


Love?

19.01.2011 20:42 i Fotografering 2 kommentarer

Jeg er visst litt sånn i "det"-hjørnet i dag.. Altså det hjørnet der jeg er veldig opptatt av kjærlighet. Jeg tenker så mye for tiden, rett og slett. Men her er noen nye bilder.

//Nina Merethe, Canon 1000D

Which direction leads me to your heart?

19.01.2011 18:35 i Fotografering 1 kommentar

Tittelen sier vel alt? Vel, det var bare noe jeg kom på, men allikevel så tenker jeg ganske ofte på det da. Sier ingen navn, men jeg tror du selv vet hvem du er..

Taken by Nina Merethe with- Canon 1000D

Nå har jeg vært ute å fotografert en hel masse, mange bilder ble bra, mange ble dårlige. Men nå skal jeg opp på rommet mitt å fotografere litt mer. Etter at jeg har gjort ferdig matteleksene mine...

 

Når man driver med noe annet enn det som er meningen.

19.01.2011 14:12 i Fotografering 0 kommentarer

Hele dagen i dag har vi foto, med en vikar som ikke kan noe om foto. Det er jo flott, men ganske greit da, siden han ikke går rundt å prøver å finne ut hva vi driver med. Vi har fått en oppgave av den egentlige fotolæreren vår, som er å ta grimasebilder. Eller, vi kunne ta bilder der vi bare hadde utrykk i fjeset som kunne beskrive oss da. Dermed endte jeg opp med å se ned i gulvet på bildet av meg, men det ble liksom ikke noe uttrykk.. Vet ikke om det ender med at vi må ta nok et bilde da, men vi får se.. Men overskriften i innlegget sier noe om noe annet. Når vi var ute tidligere i dag, for å ta disse portrettene, klarte jeg jo selvfølgelig å bruke kamera til mer enn det som egentlig var meningen. Legger ut to av dem, men det ble flere enn det altså. Vi blogges i kveld, og jeg lover at jeg skal ta en del bilder når jeg kommer hjem i dag.
Det er glasskår altså, om du lurer..

Fruit in Focus

16.01.2011 21:08 i Fotografering 0 kommentarer

I dag har jeg vært på fotomessa med mamma. Hun var for det meste inne på Reiseliv, mens jeg koste meg i fotodelen. Masse å se på, masse tilbud var det der også, og hvis jeg hadde fått stipendet, hadde jeg muligens kjøpt meg noe også. Nettopp det objektivet jeg har så sinnsykt lyst på, men neida, vi må hente brev på skolen for å få stipendet denne gangen. Typisk det da. Tok med meg masse reklame og hefter der det står om foto, og har ikke fått sett noe særlig i dem enda. Derimot, har jeg tatt en del bilder i dag, og som overskriften sier, har jeg fokusert på frukt i dag.

Taken by Nina Merethe with- Canon 1000D


Taken by Nina Merethe with- Canon 1000D


Taken by Nina Merethe with- Canon 1000D

Hva syntes du? Hvilket likte du best?

Sjoko-salt, stem på den!

14.01.2011 23:29 i Fotokonkurranser 1 kommentar

Jeg har nå laget min egen chips-smak på kims.no. Sjokolade og salt potetgull er så utrolig godt sammen, så kanskje det er godt med et potetgull som er slik fra det blir produsert. Stem på min, så kan vi komme til å få den i butikken! :D
Dear shower, here I come!

11.01.2011 20:52 i Fotografering 1 kommentar

Obs, sorry. Har ikke fått rotet meg til å blogge tidligere i dag jeg gitt. Var ganske opptatt på skolen i dag, og så gikk jeg hjem, og så ble det bare surr, og ingen tid til blogging. Nå må jeg hoppe i dusjen igjen, så skrive ut noen greier, så gjøre de to matteleksene vi fikk i dag og litt engelsklekser. Etter det regner jeg med at det er natta for meg.. Veldig spennende dag ja, jeg vet! Kanskje det kommer et lite innlegg etterpå igjen, før jeg legger meg.

Taken by Nina Merethe with- Canon 1000D


Stikkord:

Good evening!

10.01.2011 20:50 i Fotografering 3 kommentarer

Nå er jeg ferdig med matteleksene, og jeg fikk tatt noen bilder. Blandt annet et nytt bilde fetteren min (som bestilte dråpebilde) skal få. Men det får dere ikke se enda. Kanskje jeg heller kan legge det ut senere. Nå er det vel på tide at jeg hopper i dusjen, og jeg tror jeg er nødt til å ta en back-up her nå, for mac'en min klikker noe helt forferdelig akkurat nå, så jeg er litt redd jeg skal miste alle bildene mine, og det kommer ikke på tale!! Vi blogges senere, kanskje etter at jeg har fått tatt meg en dusj..

En liten smakebit av hva slags bilde Robin kommer til å få!


Taken by Nina Merethe with- Canon 1000D

Stikkord:

Silje i fokus

09.01.2011 19:29 i Fotografering 5 kommentarer

I dag har jeg egentlig ikke tatt så veldig mange bilder.. Var ute en tur i sta, men det blåste for mye, så det ødela bildene mine. Orket heller ikke å være der ute så lenge siden det var så sur vind.

Mamma, Silje og jeg tok en spontan tur til tante og onkel, jeg hadde planer om å ta med kamera, men det var tomt for strøm, så jeg la det igjen hjemme og satt det på lading. Haha, jeg har fått bestillinger på bilder da. Hele familien min er så betatt av bildene mine. Av tante har jeg fått bestilling på noen bilder hun har sett jeg har tatt, i tillegg til at jeg skal ta bilder i konfirmasjonen til fetteren min. Det er jo bare koselig da, og uten hennes bestilling hadde jeg også kommet til å gjøre det. En av fetterene mine har bestilt dråpebilder av meg, som han skal henge opp på rommet sitt. Og den andre fetteren min vil gjerne ha et av bildene der jeg leker med lys.


Taken by Nina Merethe with- Canon 1000D


Taken by Nina Merethe with- Canon 1000D

Som jeg nevnte tidligere har jeg ikke tatt så mange bilder i dag, men Silje var nok fokusprosjektet mitt i dag. Det ene bildet ble bare så fantastisk fint, syntes jeg da.. Men nå skal jeg ta å hoppe i dusjen, og så skal jeg fikse neglene mine og sette på en film, mens jeg drikker te tenkte jeg. Håper du har hatt og fortsatt har en fin søndag, skal prøve å komme sterkere tilbake på bloggen i morgen!

Stikkord:

Nok en fotokonkurranse..

09.01.2011 13:29 i Fotokonkurranser 0 kommentarer

Jaja, nå skal jeg melde meg på en fotokonkurranse med VALGFRITT tema. Enkelt og greit. Da syntes jeg faktisk det var ganske enkelt å finne bilde, fordi jeg tok et i går, som jeg ble sinnsykt fornøyd med! Bloggen som arrangerer denne konkurransen finner du HER! Så her er det:

Taken by Nina Merethe with- Canon 1000D


Stikkord:

Fotokonkurranse

09.01.2011 00:52 i Fotografering 7 kommentarer

Nå er jeg med i enda en fotokonkurranse, jeg syntes nesten synd på leserene mine på grunn av alle disse innleggene med bilder. Jaja, dere må vel nesten bare venne dere til det, og dere må vel nesten tåle det også. Gå inn på bloggen med konkurransen HER! Denne gangen er tema DRØM, så det kan være mange forskjellige tolkninger av det. Men her er mine to bilder som jeg vil delta med;

Dette bildet valgte jeg å ha med i konkurransen fordi det er en av mine største drømmer, nettopp at akkurat HAN skal forstå at jeg er så glad i han som jeg er, men han er nok ikke klar over det. Så derfor drømmer jeg om HAN og nettopp dette, hele tiden.

Taken by Nina Merethe with- Canon 1000D

Dette bildet valgte jeg å ha med i konkurransen fordi jeg syntes det ble veldig søtt, og man kan vel kanskje anse det som en drøm på en måte. Det var vel egentlig veldig rosa, men jeg tror at veldig mange drømmer om å bo på en rosa sky. Haha.
Taken by Nina Merethe with- Canon 1000D


Stikkord:

Foam

08.01.2011 21:53 i Fotografering 3 kommentarer

Fokusprosjektet mitt i dag ble skum, eller bobler, eller kall det akkurat hva det passer deg. Holdte på i lang tid, og etter det redigerte jeg masse. Legger ikke ut alle, skal spare noen, og heller legge de ut senere. Men som man kan se på disse bildene, så liker jeg å redigere bildene litt slik at de ser dystre ut. Vet ikke hvorfor, kan være humøret mitt i dag, det kan være noe annet. Vet ikke om jeg kommer til å fortsette med det, men det merker du nok raskt hvis du fortsetter å følge med på bloggen min..

Taken by Nina Merethe with- Canon 1000D

Taken by Nina Merethe with- Canon 1000D

Taken by Nina Merethe with- Canon 1000D

Hvilket likte du best?

Stikkord:

Giving up, but trying something else.

08.01.2011 17:22 i Fotografering 1 kommentar

Jeg gir offisielt opp 100Themes, jeg starter heller mitt eget prosjekt. Mye enklere! Så, jeg sletter kategorien og lager heller en ny, som jeg ikke riktig vet hva jeg skal kalle enda, men det har noe med dette greiene jeg planlegger sånn omtrent hver dag, med at jeg skal fokusere på en og en type ting, som jeg skal fotografere. Legger nok ut noen slike bilder der senere, som jeg har jobbet med i dag, og som jeg skal fortsette med etterpå. Ganske fornøyd er jeg med noen av dem også! Men her kommer en liten smakebit til deg!


Taken by Nina Merethe with- Canon 1000D

Stikkord:

Fotokonkurranse

08.01.2011 12:05 i Fotografering 1 kommentar

Enda en fotokonkurranse ja, jeg deltar visst i en haug av forskjellige av dem. Her er også tema vinter, og konkurransen er på DENNE bloggen. Gå gjerne inn å ta en titt, delta også hvis du har noen bilder!

Jeg deltar med dette bildet:


Taken by Nina Merethe with- Canon 1000D

Stikkord:

ROSES

07.01.2011 22:35 i Fotografering 1 kommentar

Fikk tatt noen bilder da, og redigert dem litt. Du skjønner det at etter skolen når jeg gikk av bussen, så gikk jeg innom blomsterbutikken mens jeg ventet på at mamma skulle komme. Da kjøpte jeg meg to roser, som jeg skal fotografere masse i helga. God start allerede i alle fall! Her er det to bilder av resultatet;

Taken by Nina Merethe with- Canon 1000D

Taken by Nina Merethe with- Canon 1000D


Likte du dem? Hvilket var finest?

Stikkord:

Fotokonkurranse!

07.01.2011 19:52 i Fotografering 0 kommentarer

Tema er stemning, og jeg deltar selvfølgelig her også... Premien man kan vinne er en digital fotoramme, som jeg ønsker meg, og har ønsket meg i lang tid! Gå inn på bloggen med konkurransen HER!


Taken by Nina Merethe with- Canon 1000D

Stikkord:

Stem på meg!

06.01.2011 18:00 i Fotografering 5 kommentarer

Bildet mitt ble trukket ut som en av de fem beste, i en konkurranse med temaet VANN. Jeg er litt stolt av det faktisk, hadde aldri trodd jeg skulle bli trukket ut. Men de fire andre som ble trukket ut er nydelige bilder! Uansett, jeg trenger DIN hjelp, stem på meg, vær så snill?

Dette er bildet jeg deltok med;

Og du må gå inn HER (!) for å komme til avstemningen!

Stikkord:

Nok en fotokonkurranse..

05.01.2011 19:11 i Fotografering 6 kommentarer

Jaja, jeg liker visst å melde meg på fotokonkurranser.. Det er ganske greit å kunne ha en mulighet til å få vist frem bildene jeg tar, slik at ikke bare de som er innom bloggen min ser dem. Syntes det er litt koselig jeg! Det er ikke det at jeg bryr meg om å vinne eller noe, for det er ikke så viktig for meg. Ta en tur innom bloggen hennes, slik at du også kan melde deg på konkurransen da vel. TRYKK HER! Temaet er forresten natur.

Dette bildet deltar jeg med: 

Stikkord:

Inspiration

05.01.2011 18:26 i Inspirasjon 2 kommentarer

Dette er noe jeg elsker å fotografere og ikke minst se på, for dette er fantastiske motiver som jeg blir imponert av å se på. Det er kanskje derfor også det det kommer mange bilder av her på denne bloggen. Begge bildene er linket, og lånt fra weheartit.


Stikkord:

Fotokonkurranse

05.01.2011 18:00 i Fotografering 3 kommentarer

Nå deltar jeg i enda en fotokonkurranse. Temaet i denne konkurransen er VINTER og man kan bare delta med et bilde. Litt synd egentlig, jeg har så mange vinterbilder som jeg er utrolig fornøyd med.. Men jaja, konkurransen finner du HER.

Dette er bildet jeg deltar med:


Taken by Nina Merethe with- Canon 550D, borrowed at school earlier this winter.

Stikkord:

Camera & Love

04.01.2011 19:27 i Fotografering 5 kommentarer

I dag har jeg fokusert på litt forskjellig egentlig. Jeg tok bilder til 100 Themes prosjektet, som jeg la ut tidligere i kveld, jeg tok noen bilder av "LOVE" (wow, sjokk) og så tok jeg noen bilder av et gammelt kamera. Det er et kamera jeg har syntes har sett merkelig ut på avstand, og jeg har aldri tatt meg tid til faktisk å løfte det opp fra hylla der det har ligget og se på det, men det angrer jeg på nå som jeg har sett at det egentlig er ganske stilig, bortsett fra fargen da. Kameraet er fra 80-tallet, og det er blått. Nydelig farge liksom. Men det ser ut som det var flere forskjellige funksjoner på det, den gangen det funket, for det gjør det ikke nå da. Helt dødt. Men se på bildene og fortell meg hvem dere syntes er finest.

LOVE:


Taken by Nina Merethe with- Canon 1000DTaken by Nina Merethe with- Canon 1000D

Camera:


Taken by Nina Merethe with- Canon 1000DTaken by Nina Merethe with- Canon 1000D

Stikkord:

FAIRYTALE

04.01.2011 17:32 i Fotografering 0 kommentarer

Jeg valgte a ta bilder til fairytale i dag. Ble veldig fornøyd med to av bildene, og skal legge ut dem. De er begge to ganske redigerte, og det vil du nok se med en gang. Har også tatt en del andre bilder i dag, men lager heller flere innlegg enn å blande de inn her, siden de ikke har noe med temaet å gjøre i det hele tatt.

Taken by Nina Merethe with - Canon 1000D

Taken by Nina Merethe with - Canon 1000D

Stikkord:

LOVE

03.01.2011 22:11 i Fotografering 4 kommentarer

Theme 1: LOVE

Taken by Nina Merethe with - Canon 1000DStikkord:

Drops part 2

03.01.2011 10:25 i Fotografering 1 kommentar

Nå gikk det endelig an å laste opp bildene. Jammen meg på tide! Men nå må jeg hoppe i dusjen, for jeg skal på shopping og kino med jentene etterpå. Skal fotografere litt også før jeg skal noe sted, så vi blogges senere ;)
Stikkord:

Drops

02.01.2011 23:04 i Fotografering 2 kommentarer

Å jeg har tatt masse bilder i dag, og jeg er veldig fornøyd med mange av dem. MEN det er noe galt med blogg.no, så jeg ikke får lastet opp bildene. Så derfor legger jeg ut de jeg har fått lastet opp og så legger jeg heller ut resten i morgen, hvis det funker da. Det håper jeg da virkelig! Alle disse bildene har jeg redigert i Photoshop.Hvilket likte du best?


Stikkord:

Inspiration

02.01.2011 13:16 i Inspirasjon 0 kommentarer

Fra jeg sto opp i dag tidlig, har jeg sittet og sett på fotoblogger etter litt inspirasjon og weheartit selvfølgelig. Fant litt inspirasjon, og legger ut noen bilder. Alle disse bildene er linket, just so you know.


Men vi blogges senere, nå skal jeg stikke å prøve å få tatt noen bilder.Stikkord:

Enda en fotokonkurranse.

01.01.2011 21:47 i Fotografering 3 kommentarer

Jaja, sjekket litt rundt på blogger nå, og guess what? Jeg fant enda en konkurranse. Der er det fyrverkeri som er tema, og jeg tok jo en del bilder i går, så hvorfor ikke delta? :P Beezy er det som arrangerer denne konkurransen, og bloggen hennes finner du HER.


Dette bildet ble ganske fancy, og ja, det skal forestille en rakett..


Colorful!


Green is what? Good!

 

Deltar i fotokonkurranse

01.01.2011 20:49 i Fotografering 4 kommentarer

Nå deltar jeg i en fotokonkurranse, syntes det er litt gøy å delta noen ganger. Ikke for å vinne noe, men bare for å være med liksom. Denne konkurransen finnes på www.fotospire.blogg.no temaet er vann, og man skal tolke den på sin egen måte. Det er maks to bilder man kan delta med, så da deltar jeg med to bilder. Så slik tolker jeg den siden jeg ikke pleier å ta spesielt mye bilder av vann;


Dette er bobler i vannet, og det er ikke redigert.


Dette er da vanndråper.
Jeg er en jente ved navn Nina Merethe Skaug, og jeg er 20 år. Nå går jeg mitt første år på Bilder Nordic School of Photography, og gleder meg til to lærerike år! På denne bloggen får du se en god blanding av mine to lidenskaper- nemlig fotografi og baking.

Søk

hits