Arkiv mned: april 2011

On the road.

Nå er jeg straks på vei ut døra, men først må jeg ha litt mat. Først skal jeg handle godis og brus til i kveld, så skal jeg jobbe til seks. Og halv sju, da er det helg og kosekveld med jentene! Gleder meg jeg! Forresten, det glemte jeg å fortelle i sta, bowling med jobben var kjempegøy i går, vi spilte to runder, og den siste vant jeg. Proff bowling-spiller, ja, det er meg det.. Men vi blogges, må stikke!

Hva syntes du om bildet? Skal du noe spennende i dag?

This day will be a happy day!

Denne dagen tror jeg skal bli helt fantastisk! Gleder meg til å utnytte alle timene av denne dagen! Må innrømme at jeg sto opp litt senere enn planlagt, men det fortjente jeg vel etter å ha sittet oppe til halv tre i natt.. Siden jeg nå er alene hjemme, spiller jeg musikk på full guffe og gauler med selv. Det er altså slik jeg tilbringer tiden når jeg har huset for meg selv noen timer. Jeg er nettopp ferdig med å sminke meg og fikse meg, så nå skal jeg fikse og ordne litt til i kveld, siden jeg får besøk av mine beste venninner! Gleder meg, det er lenge siden sist nå, og jeg regner med at det blir noen bilder også. Nå, når jeg går ut, skal jeg også prøve å få tatt flere bilder. Vi blogges senere!

Likte du bildet? Hvordan tror du dagen din blir?

The purple ones.

29.04.2011 18:11 i Fotografering 4 kommentarer

Nå skal jeg hjelpe mamma med noen sånne småting, så skal jeg på bowling med jobben. Dermed blir det nok kanskje ikke mer blogging i dag.


Hva syntes du? Skal du noe spennende i dag?

The girl with the flower.

29.04.2011 09:59 i Fotografering 6 kommentarer


Hva syntes du?

Deltar i inspirasjons konkurranse

28.04.2011 21:39 i Fotokonkurranser 4 kommentarer

Nå tenkte jeg å delta i en konkurranse, der man skal skrive litt om et bilde man har tatt, som man mener skiller seg ut litt fra mengden. I januar tok jeg meg en tur bort i skogen (som slett ikke er langt fra huset mitt.) Dette var fordi jeg nettopp hadde kjøpt meg nytt objektiv, altså Tamron 70-300mm. Etter meg kom lillesøster og stefaren min dultende etter, de skulle bli med meg- eller ikke. Det var visst for mye snø for dem, derfor stoppet de halvveis. Dette tok jeg litt utnytte av, og fotograferte det, ettersom at jeg syntes himmelen og egentlig alt som var i nærheten var så nydelig oppstilit. Og, om jeg så får si det selv, så er dette et av bildene jeg har tatt som jeg mest fornøyd med, dette er fordi jeg syntes det er så.. jeg vet ikke, men kanskje ordet jeg leter etter er "gjennomført" Uansett, så var dette et helt spontant bilde da, så jeg tror kanskje at de spontane bildene kanskje noen ganger kan bli de beste, kanskje fordi det da ikke virker så "oppstilt".


Hva syntes du? Er du enig i at de spontane bildene noen ganger blir de beste?

The nature is beautiful this time of year!

Etter skolen tar jeg meg en tur til Lillestrøm for å shoppe litt, har faktisk skrevet meg en liste med ting jeg skal ha, for jeg har nemlig ingen planer om å kjøpe meg noe ubrukelig som jeg egentlig ikke trenger- for penger jeg heller kan bruke på shopping i syden om bare et par uker! Nå skal jeg gå tilbake til å ikke gjøre noe spennende i norsk-timen, så vi blogges senere!


Hva skal du i dag? Liker du bildet?

Amazing springtime!

28.04.2011 10:28 i Fotografering 3 kommentarer
Hva syntes du?

Have you seen them yet?

Ja, jeg snakker om hvitveisen. Det er vel ikke mange som ikke har sett dem enda, men noen har sikkert ikke sett dem enda. Det er nydelige blomster det altså! Men nå skal jeg sjekke om det er noe mer jeg klarer å ødelegge i dag, har nemlig klart å få tv'n til å dø, og mac'en var veldig nære å dø i sta, så nå er det vel bare et tidsspørsmål før jeg ødelegger noe mer! Ønsk meg lykke til! Haha..


Har du sett hvitveisen enda? Og har du klart å ødelegge noe i dag?

I'm back in black!

27.04.2011 09:29 i Fotografering 3 kommentarer

Nå er jeg tilbake, både her på bloggen og på skolen.. Det har vært helt fantastisk med ferie, sola har vært på himmelen stort sett hver dag siden jeg tok ferie, og noe så herlig! Og vet dere hva, tro det eller ei, jeg har blitt litt brunere enn jeg var for bare noen dager siden. Fregner har jeg fått nok av også, så hvis jeg får et par til nå så blir jeg super-brun!

Giga-egget til storesøster!

På påskeaften var jeg, mamma og lillesøster på besøk hos storesøster, det ble en del bilder, men legger de ut litt etter hvert tenker jeg! Blomster er det også mye av ute nå, og på bare litt over en uke, så har det blitt masse fine grønne blader på trærne. Nydelig, det får meg i kjempegodt humør bare ved å se ut av vinduet!

Har du hatt en fin påskeferie? Spist mye godis?

Oh, well, why not?

24.04.2011 11:29 i Fotografering 3 kommentarer

Nå ville jeg bare gi litt lyd fra meg, selv om jeg har denne bloggpausen min, så sa jeg at jeg kanskje skulle slenge inn noen bilder her innimellom. De siste dagene har jeg tatt masse bilder, og i løpet av de neste dagene blir det nok mange fler tror jeg! Da har dere vel noe å glede dere til når jeg kommer tilbake! Nå skal jeg komme meg i dusjen, smøre meg med litt solkrem og komme meg ut i sola! Vi blogges forhåpentligvis om ikke så alt for lenge når blogglysten er fullstendig tilbake!

Hva skal du i dag?

Bloggpause

Jeg beklager å meddele dere at jeg nå kommer til å ha en bloggpause. Er ikke sikker på hvor lenge, men det kan hende at det kommer noen bilder innimellom. Har for tiden ingen inspirasjon, eller motivasjon til å blogge eller fotografere, derfor beklager jeg at dette går ut over dere.. Det blir heller ingen nye bilder nå, ettersom at blogg.no er helt på trynet og skikkelig kranglete i dag! Sorry! Vi blogges forhåpentligvis om ikke så alt for lenge, og håper blogg-lysten kommer raskt tilbake!

Bokeh nature

19.04.2011 21:50 i Fotografering 5 kommentarer

I dag har jeg egentlig ikke fått gjort noe produktivt! Akkurat når jeg hadde planer om å gå ut i sola i dag, da kom skyene og regnet kom en stund etterpå. Typisk meg altså! Derfor får man bare håpe været blir bedre i morgen, når jeg er ferdig på jobb klokka fire. Da blir det påskeferie, endelig! Wohoo! Vi blogges, for nå skal jeg følge med på CSI, og så komme meg i dusjen før jeg hopper i seng, så jeg våkner i morgen..

Hva syntes du om bildet? Har skyene overrasket deg i dag?

Easter is finally here!

19.04.2011 13:48 i Fotografering 1 kommentar

Sov visst litt lenge i dag jeg, men nå har jeg fått i meg frokost og skal bare ta meg en dusj før jeg skal ut i det fine været. Jeg skal også prøve å finne litt hvitveis der det pleier å være.

Hva syntes du om bildet?

The summer is so near!

18.04.2011 20:36 i Fotografering 5 kommentarer


Har du sett en giga-humle enda?

Love is worth believing in.

17.04.2011 20:41 i Fotografering 4 kommentarer


Hva syntes du om bildet?

One in a millon

17.04.2011 11:59 i Fotografering 1 kommentar

Likte du bildet?

My sweet little sister.

16.04.2011 23:31 i Fotografering 1 kommentar

Et bilde fra tidligere i vinter, jeg ryddet litt i mappe-styret mitt på macen, og se hva jeg fant! Hun er jo egentlig så søt da, selv om hun er ekstremt irriterende til tider! Hihi..

Pleier du å se gjennom bilder du har på pc'en innimellom?

New profile-picture!

16.04.2011 21:23 i Fotografering 3 kommentarer

Nå har jeg endelig fått meg nytt profil bilde på facebook, begynte å bli passelig lei det gamle nå, så da ble det et nytt jeg har tatt i dag. Ser egentlig veldig merkelig ut, men jeg liker'e allikevel! Haha.. Jeg er fult klar over at når jeg ser over brilleglassene ser jeg ut som en gammel kjerring på hundre år eller noe, og som har barnebarn eller noe, men jeg er da en gang ikke slik..

Hva syntes du om mitt nye profil bilde? Ser det for dumt ut?

Supérb splash!

16.04.2011 13:52 i Fotografering 1 kommentar

Nå skal jeg snart stikke på jobb, men før jeg drar noe sted skal jeg ta noen få bilder.. Så skal jeg shoppe litt, og så skal jeg begynne på jobb klokka tre og jobbe til seks. Wohoo! See you later, people!

Hva syntes du? Hva skal du i dag?

Dreamy splash!

16.04.2011 10:15 i Fotografering 1 kommentar


Hva synes du om bidet?

Splashing dice!

15.04.2011 23:37 i Fotografering 3 kommentarer

Dette er da det jeg har lekt meg en del med i dag! Syntes dette bildet ble sinnsykt fancy med denne redigeringen, jeg fikk altså vekk alt annet unødvendig (som det i dette tilfellet var veldig mye av!) Nå skal jeg redigere litt til, før jeg må komme meg i seng siden jeg må passe på lillesøster i morgen tidlig fra mamma drar på jobb, til stefar kommer hjem fra jobb. Ikke at det er så lenge, men jeg må stå opp tidlig..

Hva syntes du?

A little sneak-peak!

15.04.2011 20:59 i Fotografering 3 kommentarer

Nå har jeg kost meg litt med kamera, testet ut noen nye saker og ting. Dette er med litt hjelp fra Weheartit selvfølgelig, men allikevel da! Haha, må innrømme at dette bildet er ekstremt redigert, men nå skal jeg teste ut noen andre ting, så det kommer flere bilder etterhvert..

Ble det litt stilig?

Having a great day.

Etter at jeg fikk dusja og kledd på meg tidligere i dag, følte jeg meg mye bedre med en gang! Som jeg nevnte tidligere i dag, måtte jeg rydde og vaske rommet mitt, som tok evigheter ettersom det er en evighet siden sist. Derfor ble det ikke noe fotografering på meg, i alle fall ikke enda. Har noen idéer som jeg kanskje skal gjennomføre senere i kveld, men nå skal jeg se på film og kose meg med en kopp te igjen! Vi blogges later tonight!

Gammelt, random bilde..

Hva har du gjort/skal du gjøre i dag?

My oldfashioned breakfast.

I dag holdt jeg meg hjemme fra skolen. I natt har jeg hostet så fælt, og jeg er så tett i nesa! Så nå sitter jeg her i senga mi og spiser frokost under dyna mens jeg koser meg med te og tv. Så nå koser jeg meg.. I dag har jeg store planer, skal fotografere en del tror jeg, rydde rommet mitt (som mamma har mast om i en evighet nå og rett og slett slappe av! Nå skal jeg fortsette å se Gilmore Girls, så vi blogges senere!Hva driver du med i dag da?

The muffin-world.

14.04.2011 21:29 i Fotografering 4 kommentarer

Jeg har det siste året bakt muffins hele tiden, jeg syntes det er så godt og det er så gøy å eksperimentere med innhold i dem! Det er en del forskjellige ting jeg har testet ut når det gjelder muffins nå, men denne gangen ble det altså helt perfekt! Så utrolig gode de ble, ikke for å skryte altså, men skryt skryt.. Fant en oppskrift der de brukte most banan, så da endret jeg på oppskriften og brukte den jeg alltid bruker. I stedet for å lage de normale, sånn som vanligvis, brukte jeg most banan, sjokoladebiter og kakaopulver i røra. Det ble jo så godt, i tillegg til dette brukte jeg sånn sjokoladetopping på toppen, det ble ganske grisete, men det ble et veldig bra resultat! Alt dette gjorde jeg egentlig fordi jeg skal feire bursdag med familien i helga, derfor bakte jeg og nå skal jeg putte dem i fryseren.. I morgen eller på lørdag skal mamma bake oreo-iskake og jeg gleder meg til å smake på den! Nam!

Er du glad i muffins?

Og forresten, tusen takk for alle gratulasjonene fra dere i dag!

Dreamy rain.

13.04.2011 13:52 i Fotografering 2 kommentarer

Sorry, hadde planer om å legge ut dette bildet i går, siden det regnet og jeg tok dette i går, men neida, det glemte jeg helt bort! Vi blogges, nå må jeg vente på at kamera jeg lånte på skolen skal lades opp litt, siden jeg ikke gadd å ta med mitt eget i dag. Tralala..

Hva syntes du?

Just so you know little fly, I hate you and all of your friends.

12.04.2011 16:48 i Fotografering 3 kommentarer

Hater du også fluer og andre kryp? Hva syntes du?

Fly away, little bird.

11.04.2011 19:53 i Fotografering 2 kommentarer

I dag beklager jeg at det heller ikke har blitt spesielt mye blogging.. Som jeg nevnte tidligere i dag, tok jeg toget til Lillestrøm og var der en times tid, så tok jeg toget til i nærheten av der jeg bor, gikk en tur på biblioteket og så hentet mamma meg. Når jeg kom hjem satte jeg meg i sola med den ene boka jeg lånte i dag, så hjalp jeg mamma å vaske bilen hennes innvendig, så den er nå ren og pen. I dag har været vært helt nydelig og utrolig varmt til april å være, den første sommerdagen var visst litt for tidlig ute i år, for den er egentlig på tordag, altså den første offisielle sommerdagen er på bursdagen min hvert eneste år! Vi blogges, nå er det vel på tide å komme seg i dusjen en liten tur.

Hva har du gjort i dag? Likte du bildet?

Greenville.

11.04.2011 14:00 i Fotografering 4 kommentarer

Nå sitter jeg da her på skolen, skal ha en sånn utrolig teit og ganske stor prøve nå om tre minutter. Jeg har ikke øvd, selv om det egentlig var meningen å øve i går.. Så langt kom jeg aldri, derfor blir det vel nærmest stryk på meg. Wohoo...... Æsj sier nå jeg bare. Vi blogges vel senere da, om jeg overlever. Hvis vi får lov å stikke når vi er ferdig, tar jeg kanskje toget, så jeg kommer hjem litt tidligere..

Har du en sånn tragisk prøve? Hva syntes du?

Beautiful flower.

11.04.2011 10:04 i Fotografering 3 kommentarer


Hva syntes du? Er ikke krokus bare nydelig?

I didn't keep my promise, sorry..

10.04.2011 22:27 i Fotografering 2 kommentarer

Nå har jeg nettopp farget håret mitt igjen, og gjort ferdig en del av leksene mine.. bortsett fra den viktigste, som er å øve til en stor prøve vi har i morgen. Tror vi tar den prøven som den kommer, for nå gidder jeg ikke å øve i alle fall! Nå skal jeg bare ned å ha meg noe å drikke, så fikse noen småting og putte ting og tang nedi veska mi til i morgen, så tar jeg kvelden for i dag. Beklager, jeg lovet dere jo en del bilder i dag, men har ikke hatt tid til å blogge og sånt i dag, så jeg får nok ta det igjen i morgen. Vi blogges da, natta folkens!

Hva har du gjort i dag?

The ugly time of year.

10.04.2011 14:19 i Fotografering 4 kommentarer

Våren er en herlig årstid, og endelig er den her! Allikevel, selv om det er en fantastisk årstid, er den veldig stygg egentlig. Bare tenk på all søppelet som ligger under snøen, og som kommer frem.. Hvis man ser ut nå for tiden er det alt for mye søppel ute.. Stygt! Uansett.. i dag er det helt fantastisk vær ute, sola var skikkelig sterk tidligere i dag, og brant skikkelig på ryggen min når jeg var ute. Kommer nok noen nye bilder nå etterhvert, siden jeg var ute med kamera i dag, men de kommer ikke enda siden kamera mitt gikk tomt for strøm, så får jeg ikke overført bildene til Mac'en en gang.. Vi blogges, nå må jeg gjøre litt lekser, siden jeg har fire store ting denne uka, som jeg egentlig burde ha startet på allerede!


Syntes du også våren er en stygg årstid?

The beautiful sign!

09.04.2011 21:09 i Fotografering 1 kommentar

Beklager så mye for lite blogging i dag, men jeg har jobbet, vært på shopping og rett og slett bare slappet av! Det sistnevnte var helt herlig! Wehey! Nå skal jeg kose meg med en kopp te og så skal jeg se på tv eller film eller noe sånt.. Så skal jeg kanskje ha litt sånn derre skjønnhetspleie for meg selv, for det er en stund siden sist. Vi blogges vel senere!


Hva syntes du? Hva har du gjort i dag?

Oldfashioned house.

08.04.2011 10:33 i Fotografering 2 kommentarer


Hva syntes du? Ser det gammelt ut?

The moss.

07.04.2011 21:39 i Fotografering 2 kommentarer


Hva syntes du?

Dear deer.

07.04.2011 14:04 i Fotografering 0 kommentarer

Sjekk hva som var utenfor vinduet mitt i går! De var jo så søte og fine da.. Redigeringen ble jeg ekstremt fornøyd med, for dette syntes jeg ble helt fantastisk. Må nesten bare si at jeg skal jobbe i kveld, derfor får jeg ikke blogget noe mer før jeg kommer hjem, selv om jeg da egentlig er nødt til å gjøre litt lekser.


Nydelige ikke sant?

Sometimes the love dies.

07.04.2011 08:57 i Fotografering 1 kommentar


Hva syntes du om bildet?

The sun lights up everything.

06.04.2011 22:05 i Fotografering 2 kommentarer

Hva syntes du? Er ikke lyset helt nydelig på dette bildet?

The ultimate sign of spring!

06.04.2011 19:34 i Fotografering 3 kommentarer

Nå har jeg vært ute i flere timer, gikk meg like så godt en tur! Tok meg en liten tur hjem igjen for å spise middag, men så gikk jeg ut igjen. Kan dere gjette hva jeg så i grøftekanten like i nærheten av her jeg bor? Hestehov! Har sett det flere ganger allerede, men ikke i nærheten her, og de gangene jeg har sett det har jeg ikke hatt med kamera.. Typisk meg! Men nå sitter jeg da her og redigerer noen av bildene jeg har tatt ute, så vi får se om jeg legger ut noen flere bilder utover kvelden..


Har du sett hestehov enda? Hva er det viktigste tegnet på vår, for deg?

I need some help from you people!

06.04.2011 11:42 i Fotografering 4 kommentarer

De siste dagene har jeg bombardert bloggen med bilder fra to forskjellige photoshooter med mine beste venninner, men den første shooten, som var på fredag var egentlig til en skoleoppgave. Det var nemlig meningen at hun skulle være modell for meg, med vintage som tema- siden det er skoleoppgaven. Jeg syntes det ble som det skulle jeg, vintage! Poenget med skoleoppgaven er også å redigere slik at det ser vintage ut, og jeg har redigert to bilder med slikt preg, og er sånn delvis fornøyd med dem begge. Derfor lurte jeg på om jeg kunne få litt hjelp med å velge hvilket av dem jeg skal levere inn!
Hvilket syntes du jeg skal bruke?

The model in her.

05.04.2011 08:49 i Fotografering 4 kommentarer

Hva syntes du?

"I hope Karma slaps you in the face before I do!"

04.04.2011 20:33 i Fotografering 0 kommentarer


Hva syntes du?

Watch out for this crazy bitch!

04.04.2011 15:05 i Fotografering 2 kommentarer


Hva syntes du om dette bildet?


The black&white girl.

04.04.2011 09:17 i Fotografering 3 kommentarer


Hva syntes du?

Vinneren av fotokonkurransen er trukket!

03.04.2011 20:11 i Fotokonkurranser 1 kommentar

TROLLAFOTO vant fotokonkurransen jeg hadde, så dere lesere stemte henne frem. Syntes det var litt dårlig gjort av en eller annen som stemte fra samme IP-adresse en haug av ganger, men det skal man ikke tenke på, i og med at de stemmene var til et annet bilde, og ingen av dem gjelder. Derfor, på den riktige måten, vant Trollafoto. Det ble jo ikke store premien, men en vurdering ble det.

Design:

Jeg syntes designet er stilfult, fargene passer sammen og via headeren kan man se hva hun virkelig brenner for og hva hun blogger om. Dette kan man vel egentlig også forstå gjennom tittelen på bloggen, etter som den heter trollafoto.

Blogging:

Hun blogger ofte, har mange varierte innlegg og bilder til de fleste innleggene sine. Dette er bra, for det er rimelig kjedelig å lese en blogg der det ikke er noen bilder til innleggene. Hun tar fantastiske bilder, og hun legger de raskt ut når hun har fotografert virker det som, kjempebra!

Sammendrag:

Jeg liker bloggen veldig godt, bildene er kjempefine og jeg skulle gjerne ha ønsket å ta like fine bilder selv! Det virker som hun har mye inspirasjon og som virkelig brenner for fotografi. Hun skriver kjempebra, og jeg er helt klart en fast leser!

Karakter:

Jeg syntes hun fortjener en karakter 5 fra min side, og regner nok med at hun ville ha fått det samme fra mange andre også!

Sad little girl.

03.04.2011 17:52 i Fotografering 3 kommentarer


Likte du bildet?

The vintage girl.

03.04.2011 14:46 i Fotografering 2 kommentarer


Hva syntes du?


The rock star.

03.04.2011 12:22 i Fotografering 2 kommentarer

I går kveld fikk jeg besøk litt spontant.. Plutselig ble jeg og Julie enige om at hun skulle komme til meg slik at jeg kunne ta bilder av henne. Hun har tydeligvis blitt skikkelig opptatt av at jeg kan øve meg på å ta portretter av henne! Det er jo bare bra, jeg blir superfornøyd jeg! Wohoo!


Hva syntes du? Ble bildene stilige?

What do you see in this picture?

02.04.2011 23:49 i Fotografering 2 kommentarer

Her lurer jeg på hva du forbinder med dette bildet. Jeg ser på det og ser en helt annen person enn hun egentlig er, jeg ser også at det er noe med bildet som er veldig spesielt. Derfor lurer jeg på hva du kan se i dette bildet?


Hva ser du i dette bildet?

Who is that girl?

02.04.2011 14:05 i Fotografering 2 kommentarer

Hun er den fødte modell, ikke sant? Jeg ble fornøyd med nesten alle bildene jeg tok av henne i går, så nå har jeg nok å gjøre fremover, siden det ble veldig mange bilder i går... Det ble litt forskjellig, og det er bare bra syntes nå jeg! Jeg vet ikke helt om dere kan se det, men jeg har vel kanskje overdrevet litt med redigeringen, ettersom hun ikke er så blek, og jeg har gjort håret hennes litt lysere enn det egentlig er, men jeg syntes det ble skikkelig kult slik, så da ble det slik! Dette er definitivt favorittbildet mitt av de jeg tok i går, uten tvil!

Liker du bildet og redigeringen?

My model friend.

02.04.2011 11:01 i Fotografering 3 kommentarerHvilket likte du best?

Photoshoot tonight..?

01.04.2011 18:57 i Fotografering 4 kommentarer

Dette er et gammelt bilde ja, jeg vet det. Sorry, men har ikke fått tatt noen bra bilder i det siste. I dag er det vel egentlig meningen at Rebecca skal komme til meg, fordi hun skal være modell for meg til skoleoppgaven vi har i PTF- og vintage er tema. Men hun har da som dere kanskje forstår, ikke kommet enda, men det er vel kanskje ikke så lenge til nå.. Vi blogges senere, og skal redigere bildene så fort som mulig, slik at dere kan få se resultatet!


Hva skal du i kveld?

Brown spring.

01.04.2011 10:32 i Fotografering 2 kommentarer


Hva syntes du?


Jeg er en jente ved navn Nina Merethe Skaug, og jeg er 20 år. Nå går jeg mitt første år på Bilder Nordic School of Photography, og gleder meg til to lærerike år! På denne bloggen får du se en god blanding av mine to lidenskaper- nemlig fotografi og baking.

Søk

hits