Kategori: Om meg

Nina Merethe

28.08.2011 16:45 i Om meg 0 kommentarer

Mitt navn er Nina Merethe Skaug, og jeg er 20 år. Jeg går for tiden mitt første av to år- på Bilder Nordic School of Photography. Dette skal bli en spennende opplevelse, samtidig som det sikkert kommer til å bli litt hardt. Som du da kanskje forstår, er det fotografi som er min aller største lidenskap. Og en annen lidenskap jeg har, som du også kommer til å få se litt av her på bloggen- er at jeg er ekstremt glad i å bake, spesielt kaker. 

Dette bildet er tatt av Nina Helene Heggelund.

De tidligere bildene som ligger ute her på bloggen er tatt med et Canon 1000D kamera, mens de nyere bildene (fra mars 2014 og senere) er tatt med et Canon 70D kamera. Jeg har også et lite utvalg av forskjellige objektiver, men jeg bruker for det meste et Canon 50mm objektiv og et 105mm objektiv fra Sigma. 

Dette bildet er tatt av Helene Rodvang. 

Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger- enten det er i form av ris eller ros. Send meg gjerne en mail til nina.merethe.94@gmail.com eller kommenter på et innlegg, så skal jeg svare deg så fort som mulig. Håper at du liker bloggen min og ikke minst bildene mine!Dette bildet er tatt av Helene Rodvang. 


Nina Merethe - Photography Jeg er en jente ved navn Nina Merethe Skaug, og jeg er 20 år. Nå går jeg mitt første år på Bilder Nordic School of Photography, og gleder meg til to lærerike år! På denne bloggen får du se en god blanding av mine to lidenskaper- nemlig fotografi og baking.

Søk

Instagram
hits